Logo Belgische Sjoelfederatie  Belgische
     Sjoelfederatie
Sjoelbak
Sjoelbak
Sjoelbak

› Waarom sjoelen?

Sjoelen is een sport voor iedereen! Of je nu fanatiek tot het uiterste wil gaan, of je gewoon amuseren met vrienden, het is beide mogelijk. Zowel jong als oud kunnen meedoen, en je speelt individueel of in ploegverband. En wat het leukste is: iedereen kan winnen!
Tornooi De Rode Sjoelers
Sjoelen is een familiesport! Wat is er gezelliger dan met de hele familie een bakje te spelen? Iedereen kan sjoelen! Daarom voorzien we ook bij elke wedstrijd een aparte klasse voor jeudspelers, waarbij de jongsten speciale begeleiding krijgen.
Sjoelen is niet alleen maar een cafésport! Er wordt wel gesjoeld in achterzaaltjes van café's, maar bij wedstrijden en tornooien wordt er altijd uitgeweken naar een aparte zaal of sporthal.
Interland 2005 te Wüsting (DE)
Sjoelen is een moderne sport! Hoe, waar en wanneer de sjoelsport ontstaan is, weet eigenlijk niemand. Maar het is wel zeker dat het spel gedurende al die jaren geëvolueerd is naar een moderne sport waarvan de spelregels toch zeer simpel zijn, maar het spel des te meer uitdagend geworden is.
Tornooi De Vrolijke Schuivers       Clubdag bij de Rode Sjoelers
De beste manier om de sjoelsport te leren kennen, is om eens naar een club of een tornooi te komen. Je kan dan meteen uitproberen of sjoelen iets voor jou is en kennis maken met onze leden.
[Naar Overzicht]
Naar Boven
Sitemap - Realisatie Website: Stefan Cauwelaers
Copyright © 2005-2012 Belgische Sjoelfederatie (BSF) - Alle Rechten Voorbehouden
Normaal Lettertype Groot Lettertype Zéér groot Lettertype